Mâine, începând cu ora 14, pe terenurile de la Maribor, Petrolul va întâlni primul adversar din meciurile amicale programate în acest stagiu de pregătire. Adversar va fi echipa rusă Volga Novgorod care actualmente activează în a doua ligă valorică din Rusia. Pentru ruşi, meciul cu Petrolul va fi ultimul test de pregătire, campionatul la ei urmând să înceapă pe 6 iulie când Volga va întâlni pe tern propriu formaţia Sibir.

Ruşii au un lot valoros, cu mulţi jucători străini, din care amintim: în poartă pe Serghei Pareiko, portarul naţionalei Estoniei, în vârstă de 37 de ani, mijlocaşul român Adrian Ropotan, brazilianul Leandro şi atacantul jamaican Luton Shelton. În atac, Volga se bazează pe rusul Bulykin, jucător care a fost transferat anul trecut din Olanda, de la Twente, după ce anterior a mai jucat la Ajax, Dusseldorf şi Leverkusen. Aşadar, un adversar deosebit de puternic pentru jucătorii ploieşteni, meciul fiind un

prilej de a evalua stadiul pregătirii fizice şi tehnice a întregului lot. Partida va fi condusă la centru de o echipă de arbitrii din Slovenia.