Reunirea lotului petrolist este momentul care pune punct unei vacanţe agitate pentru conducere, dar liniştită pentru jucători. Dorul de Petrolul, alinat cu zvonuri şi cu meciuri de la Cupa Mondială, a fost prezent în sufletele adevăraţilor susţinători ai echipei. Realuarea activităţii, primul antrenament cu public, prima conferinţă de presă, sunt lucruri care par mărunte, dar care, în esenţă, reprezintă primii paşi spre titlu. La nivel declarativ, dar şi din perspectivă organizatorică.

Mâine, petroliştii vor avea de două ori ocazia să-şi vadă favoriţii: la ora 12.00, la magazinul Nike, din AFI Palace, acolo unde va fi lansat noul echipament al echipei, dar şi la ora 18.00, la stadionul Ilie Oană, la antrenamentul deschis publicului.

Echipa va efectua vizita medicală la Bucureşti, miercuri, iar joi va pleca în Slovenia, în primul cantonament al verii.

Nkoyi, Nepomuceno şi Fanchone vor lua contact cu fanii Petrolului, oficial, iar atmosfera care va însoţi antrenamentul de marţi seara va arăta, din nou, de ce Petrolul este o stare de spirit în oraş.

Odată cu începerea antrenamentelor, dorul de Petrolul se va stinge un pic, pentru a “năvăli” cu şi mai multă forţă înainte de meciurile oficiale.