Dupa Grecia-Columbia 0-3 se impune să-i mulţumim lui Piţurcă pentru cele două meciuri tacticizate cu Grecia, din barajul pentru Cupa Mondială ! Dacă eram noi în locul Greciei, se mirau brazilenii din Belo Horizonte cum de in Europa se joaca fotbal intr-o singura parte a terenului, în care 11 gălbiori stau pe câte trei sau patru rânduri. Aşa, în locul nostru, au fost 11 albaştri, tot atât de insipizi şi străini de fotbal.

Meciul a fost unul urât, grecii părând că au fiecare 40 de ani, doar Samaras mai încercând să amintească de faptul că elenii au ceva legătura cu fotbalul. Supergolgeterul Mitroglu, spaima românilor, a intrat după pauză, însă a stat mai mult în partea cu umbră a terenului şi nu s-a văzut.

Columbienii, încă bucuroşi ca nu au picat cu România, de la care au luat bătaie ori de câte ori s-au întâlnit cele doua echipe, au executat bătrâna Grecie de trei ori prin Armero, Guttierez şi Rodriguez, ultimele două dăţi după pauză, când grecii erau în prag de infarct miocardic datorită efortului. Oricum, pentru Columbia, Cupa Mondială încă nu a început, părând că toate echipele din grupa pleacă cu un bonus de trei puncte în dauna Greciei.

În rest? Mă bucur că România, datorită selecţionerului Piţurcă, a reuşit să îşi păstreze invincibilitatea la Europenele şi Mondialele de fotbal, începând cu anul 2008! Păi, unde mai vezi aşa ceva? Şi avem şanse să o ţinem tot aşa şi la Europenele ce stau să vina! Bine, Pitzi !  Hai, băieţii!