După o vacanţă de aproape 3 săptămâni, fotbaliştii Petrolului se întorc la pregătiri începând de luni, 16 iunie, când este fixată reunirea lotului. Pentru ziua de marţi, tehnicianul Răzvan Lucescu are în plan două antrenamente, cel de după-amiază, cu începere de la ora 18, urmând să fie deschis atât publicului, cât şi reprezentanţilor presei. Suporterii vor avea acces doar în tribuna a II-a a stadionului „Ilie Oană“, astfel că intrarea în arenă să va face prin strada Mihai Bravu. Sesiunea de marţi reprezintă singura ocazie a fanilor petrolişti de a se reîntâlni cu elevii lui Lucescu până la revenirea acestora din cantonamentul din Slovenia şi va fi un bun prilej de a face cunoştinţă cu noile achiziţii ale echipei.

Miercuri dimineaţă, lupii vor efectua vizita medicală la INMS Bucureşti, după care vor bifa o nouă şedinţă de pregătire, iar joi după-amiază vor decola spre Viena şi vor ajunge la Maribor cu autocarul, în seara aceleiaşi zile.

 Aşadar, toţi susţinătorii galben-albaştrilor sunt invitaţi marţi, 17 iunie, de la ora 18, la stadionul „Ilie Oană“, pentru a asista la antrenamentul Petrolului.

Sursa : fcpetrolul.ro