Potrivit DigiSport, Petrolul negociază cu Udinese pentru aducerea lui Jean-Alain Andre Fanchone, un fundaş stânga în vârstă de 25 de ani. După cum se ştie, deşi a anunţat că va semna cu Petrolul şi pentru anul viitor, fundaşul stânga brazilian Guilherme încă nu a parafat înţelegerea cu clubul ploieştean.

Jean-Alain Andre Fanchone a fost lansat în fotbalul mare de RC Strasbourg, iar din 2011 a fost achiziţionat de Udinese. Franchone nu a apucat însă să joace vreo partidă oficială pentru gruparea italiană, el fiind împrumutat la Watford şi Nimes Olympique. Fundaşul stânga are o selecţie la naţionala Under 18 a Franţei şi cinci meciuri la reprezentativa Under 19.

"Nu putem da nume, însă negociem cu mai mulţi jucători. Unele discuţii sunt mai avansate, altele în stadiu incipient. Îmi doresc un lot de 21 de jucători de câmp plus trei portari. Perioada de transferuri se întinde până la finalul lunii august, dar ideal ar fi ca lotul cu care vom porni la drum să fie conturat în proporţie de 90 la sută încă din prima zi a pregătirilor", a declarat Răzvan Lucescu în cadrul unei conferinţe de presă.

350.000 de euro este cota de piaţă a lui Jean-Alain Andre Fanchone