Antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, a ţinut să puncteze, la conferinţa de presă de astăzi, faptul că echipa olandeză Vitesse Arnhem este favorită la calificare în dubla manşă cu Petrolul:”Întâlnim o echipă bună, care joacă an de an în cupele europene, astfel că experienţa este de partea lor. Dar avem şansa noastră, mai ales dacă vom reuşi să ne facem jocul obişnuit. Pentru mine, un rezultat bun în meciul de mâine înseamnă orice scor fără gol primit”

De partea cealaltă, Peter Bosz, antrenorul lui Vitesse, a precizat că respectă Petrolul şi că echipa petrolistă este una puternică, mai ales pe teren propriu: “Am studiat Petrolul este o echipă bună, care poate să preseze adversarul. Trbuie să fim atenţi şi să scoatem un rezultat bun la Ploieşti. Chiar dacă nu vom avea suporteri prea mulţi la stadion, mulţi fani de-ai noştri vor urmări meciul la televizor”.

Ultima parte a declaraţiei a fost chiar hazlie, de parcă ar conta faptul că sute de mii de români vor urmări meciul Petrolului la televizor.

Vitesse a venit la Ploieşti cu un staff numeros şi cu reprezentanţii sponsorilor, echipa fiind însoţită de un contingent la fel de numeros de ziarişti.

Meciul va începe miercuri, de la ora 19.00 şi are toate şansele să fie unul cu adevărat atractiv. Mai ales dacă Petrolul marchează repede.