După centralizarea primelor trei zile din momentul în care au pus în vânzare abonamentele pentru viitorul sezon, Petrolul are deja 700 de abonamente vândute!

În această săptămână, abonamentele pot fi achiziţionate, ca şi până acum, doar de către vechii abonaţi, care trebuie să prezinte abonamentul vechi şi cartea de identitate pentru a intra în posesia noilor abonamente. Chiar dacă mulţi dintre ei ştiu că nimeni nu le poate lua locul până la finele acestei săptămâni, primele trei zile de vânzări au arătat că există un interes sporit pentru viitorul sezon al Petrolului.

Începând de săptămâna viitoare, abonamentele vor fi disponibile şi pentru fanii care nu au avut abonament în stagiunea precedentă, dar vor să îşi achiziţioneze pentru viitorul sezon. Dacă ritmul vânzărilor se va menţine, Petrolul are şanse mari să stabilească un nou record de abonamente vândute. Ar fi normal, din moment ce echipa joacă pentru al doilea an consecutiv în cupele europene şi îşi propune, pentru sezonul viitor, să lupte pentru câştigarea titlului de campioană!