Petrolul Ploieşti este un nume care contează la nivel naţional nu doar în fotbalul seniorilor, ci şi în acela al copiilor. Echipa ploieşteană, antrenată de Marius Manolache, a reuşit, astăzi, să se califice în semifinalele Cupei Hagi Danone. Lupii mici au câştigat cu 2-0 (goluri Dragoş Mosor şi Ianis Stoica – fiul fostului petrolist Pompiliu Stoica) meciul cu Dynamik Craiova şi cu 2-1 (goluri Mario Bratu şi Robert Enache) partida cu Bihor 2011. În urma acestor rezultate, lupii mici şi-au asigurat calificarea în semifinalele competiţiei. Mâine, de la ora 11.00, petroliştii mici vor evolua pentru accederea în finală, într-o partidă care va fi televizată în direct pe sport.ro.

Iar adevăraţii fani ai Petrolului îi vor susţine şi pe aceşti lupi tineri, care peste câţiva ani au toate şansele să joace la echipa mare a Petrolului.

Alături de antrenorul Marius Manolache şi de delagatul echipei,  Robert Burlacu, micuţii petrolişti sunt susţinuţi de la faţa locului şi de Bogdan Dinu, care a îndeplinit şi rolul de antrenor cu portarii.