După meciul cu Steaua, Petrolul are de disputat ultimul joc al sezonului, mâine, la Braşov, contra lanternei roşii a clasamentului, Corona.

Interesant va fi modul în care Răzvan Lucescu va alcătui primul unsprezece, gruparea petrolistă având lotul decimat. Geraldo, De Lucas şi Albin vor fi suspendaţi pentru cumul de cartonaşe, Teixeira este şi el suspendat după cartonaşul roşu pe care l-a primit cu Viitorul, Romario a luat şi el cartonaş roşu la meciul cu Steaua, iar Mutu, Zicu şi Gerson sunt incerţi, din cauza unor probleme medicale.

În aceste condiţii, foarte probabil, în lotul ploieştenilor vor apărea cel puţin doi juniori, unul dintre ei, Alexandru Radu, fiind în lot şi la meciul cu Steaua.

Oricum , meciul de la Braşov contează doar pentru palmares, dar Petrolul are obligaţia de a încheia competiţia cu un succes, eventual concludent, pentru că şi ultima impresie contează. Indiferent de componenţa echipei, Petrolul are forţa de a face scor în faţa Coronei şi poate va bifa, chiar la ultimul meci al sezonului, o partidă în care să marcheze patru goluri, ceea ce nu s-a întâmplat până acum în această ediţie de campionat.