Sâmbătă, 17 mai, pe stadionul Conpet (Strejnic) s-a desfăşurat cea de-a şaptea etapă zonală a Cupei Hagi Danone. Au participat echipele: CSS Giurgiu, AS Portul Calarasi, CSS Slobozia si Petrolul Ploiesti.

Cele patru echipe au jucat într-o singură zi dupa sistemul fiecare cu fiecare. Învingatoare la finalul zilei si câştigatoarea biletelor pentru finala de la Constanţa a fost echipa Petrolul Ploieşti.

Puştii antrenati de Marius Manolache au castigat toate cele trei meciuri disputate: 3-1 cu CSS Giurgiu, 5-1 cu CSS Slobozia şi 14-1 cu AS Portul Calarasi.

 

De asemenea, la categoria premii individuale, Petrolul Ploiesti a obtinut două dintre cele patru premii. Cel mai tehnic jucator a fost declarat Mario Bratu, iar golgheterul turneului a fost desemnat Emanuel Miricioiu. Vlad Serbanescu de la CSS Giurgiu a fost ales cel mai bun jucator, iar Petre Rares de la CSS Slobozia a obtinut titlul de cel mai bun portar.

 

Juniorii petrolisti vor participa in perioada 31 mai – 1 iunie la turneul final al Cupei Hagi Danone, ce va avea loc la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” din Constanta. Marele premiu il constituie reprezentarea Romaniei la Cupa Natiunilor Danone din Brazilia, alaturi de alte 31 de formatii reprezentative.