Pentru că are un antrenor huligan, care l-a lovit cu capul în gură pe Cristi Vlad, după finalul partidei, pentru că are un antrenor huligan care şi-a îndemnat jucătorii să încingă hora pe Ilie Oană şi pentru că are un antrenor huligan care se remarcă prin aroganţă şi prin faptul că e soţul Prodancei!

Nu vreau să comentez capacităţile lui ca antrenor, că mi-ar fi teamă să nu tremure şi alea trei puncte pe care le-a luat în Ligă! Dar, după ce l-am văzut manifestându-se în toată schimonoseala lui aseară, pot fi sigur că are un caracter infect. Soţul Prodancei a fost deranjat de faptul că jucătorii Petrolului nu au aplaudat echipa campioană, el spunând că aşa se face într-o ţară civilizată! A uitat să spună că într-o ţară civilizată nu există o campioană care să câştige de o asemenea manieră, nu există o campioană care să aibă patronul la puşcărie, preşedintele la fel, liderul galerie la fel. Într-o ţară civilizată nu există o campioană care să aibă un Mache care se masturbează cu spectatori, nu există jucători care să ţipe la arbitru dacă nu li se acordă lovituri libere sau galbene adversarilor şi nu există, în general, echipe care să dea punctele unei formaţii şi să lupte pe viaţă şi pe moarte cu celelalte. Nu există nici arbitri care să închidă ochii la nesfârşit şi nu există nici o slugărnicie inexplicabilă faţă de o echipă care fără comunism era neica-nimeni. Şi, în general, într-o ţară civilizată, campioana este cea mai bună echipă din campionat, care aduce şi cele mai multe puncte din Europa.

Când toate acestea vor fi respectate, soţul Prodancei va fi aplaudat la Ploieşti. Dar, cum ele nu se vor întâmpla niciodată, tot niciodată un caracter abject ca al soţului Prodancei nu va fi tolerat la Ploieşti. Şi nici echipa lui de trei punctuleţe şi restul dungi. Verticale, ca să fie clar!