Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Duminică - 30 aprilie 2017 12:18:46

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Lucescu senior vrea să fie detergent pentru junior!


13 mai 2014

citeşte totul despre:
fotbalul,
emisiune,
disocieze,
colaborarea,
baiatului,
incepe,
fotbalistica,
seriozitatea,
stadion,
senior,
taribo,
omeneste,
petrolului,
problemarating  rating  rating  rating  rating     (680 vizualizări)

 Nu este o atitudine care să-i facă bine lui Răzvan Lucescu. Adică, nu e bine să vină tata şi să spună: Cine s-a luat de băiatul meu? Şi mai ales de ce?

Nu ştiu dacă „inegalabilul nea Mircea” s-a gândit la chestia asta atunci când a decis să iasă la Digisport şi să îi ia apărarea băiatului, fără ca acesta să o ceară!

„Dacă se pune la îndoială corectitudinea lor, cu siguranţă Răzvan trebuie să ia o decizie în toată chestia asta. Nu se poate să meargă aşa. Dacă începe o colaborarea pe suspiciune, atunci nu poate dura, în mod normal ar trebui să întrerupă. Să ajungi ca la prima nereuşită, să pui la îndoială corectitudinea antrenorului, înseamnă că în fotbalul românesc nivelul conducătorilor lasă mult de dorit”, a declarat Lucescu senior.

Aşa, parcă de la o înălţime de neatins!

Omeneşte, e normal ca tatăl să îşi apere copilul, dar nu aşa. Îi spunea lui toate chestiile astea, nu public, într-o emisiune televizată! Dacă ar fi vrut să-i dea sfaturi fiului. Dar nu a fost aşa! Mircea Lucescu a ieşit public, ca o autoritate în domeniu care spune că toţi suporterii Petrolului nu au cultură fotbalistică pentru că au plecat de la stadion şi i-au acuzat de lucruri nefireşti pe fotbalişti.

Nu e aşa, domnule Mircea Lucescu. Şi au existat vremuri în care suspiciunile s-au orientat şi asupra dumneavoastră.

Problema e că nu poţi înlătura suspiciunile ieşind tu şi declarând nu ştiu ce bazaconii! Şi nici ieşind Răzvan pentru a spune că s-a jucat corect! Degeaba, vorbele sunt goale! Rămâne ceea ce a fost pe teren.

Petrolul a pierdut şi la Mediaş dar nimeni nu a acuzat echipa lui Contra că s-a dat la o parte. Mai grav este faptul că patronul a avertizat, conform spuselor lui, înainte de joc, asupra faptului că meciul cu Viitorul este unul delicat şi trebuie tratat cu toată seriozitatea. Tocmai pentru a se elimina astfel de suspiciuni. Acum, dacă Răzvan ştia asta înainte de joc şi el a motivat echipa astfel încât să joace în asemenea hal, e şi mai grav. Deşi, minutele bune în care a privit în gol, de pe bancă, la finalul jocului, mie îmi spun altceva!

Şi probabil şi lui Teixeira, care a ales să se disocieze cumva de ceea ce se întâmpla pe teren.

Şi, până la urmă, suspiciunea a apărut provocată de ceva, de prestaţia penibilă a Petrolului, echipă antrenată de Răzvan Lucescu. Nu s-a trezit nimeni, de nebun, să spună că a fost ceva dubios şi nici nu ar fi făcut-o dacă nu exista caricatura de meci de la Chiajna. Aşa că lăsaţi-ne, domnule Mircea Lucescu, cu ideea asta că oamenii nu pot fi suspicioşi! Pot şi chiar trebuie să fie dacă au motive!

Taribo West e bine?


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

– Ia zi fato, am auzit că ai fost la teatru cu amantul, ce a fost acolo?
– A fost tragicomedie!
– Cum adică?
– Ne-am întâlnit cu soţul meu acolo şi el… tot cu amanta!
„Numai cei care nu pot să iubească îmbătrânesc şi mor.” — George Călinescu

Curs valutar
28 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5333 RON

Moneda euro a crescut


USD
USD = 4.1453 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3604 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online