Meciul pierdut de Petrolul în dauna Viitorului Constanţa, nu atât ca proporţie a scorului cât din prisma jocului etalat de formaţia ploieşteană, a trezit nenumărate suspiciuni de blat. Dacă suspiciunile erau normale în rândul suporterilor petrolişti care au părăsit stadionul din Chiajna  în preajma minutului 85, curioasă a părut reacţia preşedintelui consiliului de administraţie al clubului petrolist, Dan Capră.

Într-o intervenţie citată de prosport.ro, vizibil mâhnit, dar şi foarte vehement, acesta a afirmat: „ Echipa a fost de nerecunoscut şi inclusiv cum a fost pregătit meciul. Dezastruos! Ţinând cont că am semnalat aspectele astea la câţiva jucători de bază, dar şi inclusiv antrenorului. E mai mult decât ruşinos cum s-a prezentat echipa şi cum a fost pregătit meciul. Eu de doi ani jumătate sunt la clubul acesta, dar nu am văzut aşa ceva până acum". "Îi înţeleg pe suporteri că sunt nemulţumiţi, dar a fost urât, tâmpenia cu blatul...Şi eu sunt dezamăgit şi nu-mi pot explica.”.

Cu toate că neagă vehement faptul că  meciul ar fi fost „blătuit”, Capră afirmă: "Nu-mi revin, nu pot să-mi explic. Sunt atât de bou, e ceva rotund şi nu ştiu de ce să mă agăţ. O fi un jucător, doi, trei, şi-o fi băgat dracu coada.”

Dan Capră spune că va lua măsuri : "Nu pot să spun cine e cel mai vinovat de acest dezastru, pentru că este un dezastru, dar eu nu am văzut aşa ceva. Credeţi-mă, nu am văzut aşa ceva. De la antrenor până la ultimul jucător. Cu siguranţă o să luăm măsuri! „

Indiferent de ce măsuri se vor lua, istoria va consemna acest rezultat: VIITORUL CONSTANŢA – PETROLUL 2-0. Mare păcat că ne-am băgat în aşa ceva!