Trebuie să ai o mare doză de imoralitate ca să profiţi de pe urma oamenilor care au scos bani din buzunar pentru a plăti bilet la un meci de fotbal important. Informaţia detaliată de Prosport, conform căreia oficialii din FRF au luat prime pentru reuşita financiară a barajului cu Grecia, trebuie să îi facă pe suporterii României să conştientizeze încă o dată, dacă mai era nevoie, că sunt singurii oameni preocupaţi, cu adevărat, de reuşitele sportive ale naţionalei de fotbal. Pentru toţi ceilalţi, totul se rezumă la bani.

Adică, după ce România a ratat calificarea la Cupa Mondială, Dumitru Mihalache, director în FRF, a întocmit o listă cu persoanele care merită să fie premiate pentru organizarea meciului. Adică, vezi Doamne, pentru că românii au fost atât de mulţi în tribune şi au băgat bani frumoşi în contul FRF, ar fi fost păcat să nu profite unii! Dă-o dracului de calificare, pe cine interesează? Important este că au venit fraierii în tribune, să ne luăm noi prime! Este genul de gândire care a condus la o astfel de premiere. Mircea Sandu, normal, a luat 10 000 de euro, pentru coordonarea generală a organizării meciului de baraj pe Arena Naţională. Niciunul nu a refuzat banii, aşa cum era normal. Măcar unul să fi fost demn şi să spună: Dă-o dracului de treabă, am ratat calificarea şi noi vrem bani din încasări?

În tribune, la acel meci, au existat şi oameni care au plătit biletele făcând eforturi financiare care au afectat bugetele familiilor lor. Da, nu e glumă, pentru că există, cei mai mulţi, români pentru care chiar contează şi 50 de lei. Dar au zis că merită efortul pentru a fi în tribune la o posibilă calificare a naţionalei.

Mircea Sandu nu mai e şef la FRF, teoretic. Dar trepăduşii hămesiţi au rămas acolo şi sper ca niciodată, după ratarea unei calificări, să nu mai apără vreun alt Mihalache, cu idei de premiere a nesimţirii!