Era normal pentru că lupii au arătat o descătuşare fantastică la meciul anterior, cu FC Botoşani, şi o echipă modestă, percum a fost Poli, în meciul din seara asta, nu putea pune probleme. Asta pentru că petroliştii au jucat cu determinare, serios şi au vrut să arate că sunt capabili să profite de ocazia ivită pentru a urca pe locul al doilea. Deci, Poli – Petrolul 0-3!

Albin, din penalty, dar şi cu un voleu marcă înregistrată, a dus scorul la 2-0 pentru Petrolul, când mai era puţin timp până la pauză. Puţin, dar suficient pentru Geraldo să marcheze pentru 3-0 după un assist al lui Teixeira. Un meci câştigat într-un mitan, fără istoric,, o victorie care este cea de-a patra consecutivă în campionat, dar şi a treia la rând în care echipa marchează trei goluri. Păcat că nici de această dată Petrolul nu a depăşit această barieră, deşi era loc, aşa cum se spune. Dincolo de acest aspect, statistic, de remarcat faptul că Petrolul are cu totul altă faţă, confirmată şi la Timişoara, atunci când este preocupată de jocul ofensiv.

A intrat şi Mutu, singurul român trimis pe teren de Lucescu în acest joc. În schimb, Zicu mai aşteaptă să-i vină rândul. Şi îi va veni, fără îndoială.

După un joc precum cel făcut de Petrolul la Timişoara, unii hâtri au spus că Petrolul s-a oprit la pauză, ca să nu atingă Bega cotele de alertă. Aşa o fi!

Alţii, mai realişti, au văzut şi o revanşă a lupilor pentru antifotbalul pe care l-a făcut Timişoara la Ploieşti, în tur!