Seara perfectă pe care Petrolul a oferit-o ploieştenilor a picat la ţanc pentru aceia care ar vrea ca nimeni să nu mai vadă scurt-circuitul din peluza fanilor petrolişti. A fost pentru prima dată în această ediţie de campionat când tonul scandărilor nu a mai venit de la Peluza I, ci de la Tribuna a II-a. Nu a mai existat coordonare în scandări, a strigat fiecare cam ce a vrut, nu a mai fost acea senzaţie unică a unei voci formate din mii de alte voci!

Răspunsul pentru acest gen de reacţie a venit în repriza secundă, prin bannerul afişat: „ Când sângele galben-albastru îţi curge în vene şi inima să vii în peluză îţi cere, eşti exclus din lot, cu stupoare, spiritul lui Bercea se întoarce, oare?” Destul de clar, nu?

Sigur, nu pentru toată lumea, dar aş îndrăzni să spun că e limpede pentru suporterii adevăraţi, nu pentru aceia de rezultat!

Pentru prima dată, în această ediţie de campionat, prestaţia echipei a fost peste prestaţia suporterilor.

Iar dacă vrem ca totul să fie ok, până la final, nu doar la un meci, conducerea şi fanii trebuie să fie un tot unitar, iar liantul dintre aceste entităţi ar trebui să fie dragostea pentru Petrolul. 

Ca ploieştean, îmi place să cred că situaţia asta, ascunsă de rezultatul de ieri, care este, încă, amorsată, să fie dezamorsată rapid. Nu de alta, dar vine Steaua pe Ilie Oană şi trebuie să existe fani care să aducă jerbe şi o coroană!