Nu sunt familiarizat cu numele afecţiunii, dar sunt sigur că îi produce o mare suferinţă lui Adrian Cristea. Omul nu aude ceea ce spune şi trebuie să fii înţelegător când apar astfel de probleme. Recunosc, iniţial l-am suspectat pe Cristea că nu reuşeşte, în niciun fel, să-şi conecteze creierul cu “darul vorbirii”.

La Digisport, Adrian, fante de Obor, a declarat că i-ar fi plăcut să joace la Steaua, normal, că e o echipă bună, cu şanse la titlu. Mai mult, întrebat despre o eventuală reacţie a fanilor stelişti, el a răspuns cu o sinceritate demnă de o cauză mai bună:“Nu cred că suporterii m-ar fi perceput ca pe un dinamovist, pentru că eu mi-am făcut datoria peste tot pe unde am fost şi până la urmă e logic să judeci pe cineva doar după ceea ce arată pe teren şi nu după alte criterii”.

Omul nostru chiar crede despre el că şi-a făcut datoria, pe teren, la toate echipele pe care le-a păcălit până acum. Asta pentru că nu aude ceea ce spune. Hai s-o lămurim!

Adriene, ca să zic aşa, când ai plecat de la echipele pe la care te-ai perindat, a fost Revelion pentru suporteri. Ultimul, la Ploieşti! Tocmai din cauza a ceea ce făceai pe teren, nu după alte criterii!

Lipsa unui elementar simţ al realităţii te-a transformat din prinţ în cerşetor. Este doar vina ta că nu ţi-ai folosit talentul pe care-l ai, fără îndoială. Nu pot decât să regret faptul că ai probleme grave şi să-ţi doresc multă sănătate!

P.S. O mai ridici în SLAV pe BIANCA?