Leo Grozavu, antrenorul formaţiei FC Botoşani, este unul dintre tehnicienii momentului în Liga I. În retur, echipa antrenată de el a avut un parcurs impresionant, mai ales pentru o nou promovată, acest argument fiind unul puternic pentru gruparea din Moldova, înaintea meciului cu Petrolul.

"Este un meci de campionat, pe care îl vom susţine pe un stadion frumos, în faţa uneia dintre cele mai bune echipe ale Ligii I, care are în componenţă numeroşi jucători valoroşi. Ştim că Petrolul are un public extraordinar, dar cu toate acestea, nu mergem la Ploieşti în excursie! Vom încerca să facem tot posibilul să plecăm neînvinşi. Nu vreau să mă avansez în afirmaţii care să nu fie acoperite de adevăr, dar putem furniza surpriza", a declarat Grozavu, în confeinţa de presă de astăzi.

În acest retur de campionat, FC Botoşani nu a bifat niciun meci pe care să-l încheie la egalitate, spre desosebire de Petrolul, care a remizat de şase ori în cele nouă meciuri de campionat disputate în acest an. Grozavu a anunţat că va fi un meci deschis, semn că nu va veni la Ploieşti pentru a băga autobaza în poartă. Din acest punct de vedere, meciul de luni seară se anunţă unul spectaculos.