Partida din seara aceasta specială, împotriva echipei Săgeata Năvodari, este mai importantă de cât ar fi putut să creadă cineva, la startul sezonului. În lumina ultimelor evenimente, marcate de eliminarea din cupă, de discuţiile cu suporterii şi altele, partida de astăzi poate fi pansamentul ideal pe rana un pic deschisă. De fapt, aşa şi trebuie să fie. Un succes diseară ar arăta, cu adevărat, faptul că echipa are caracter, are potenţial să depăşească acest moment delicat. Cum perspectiva locului al doilea este realizabilă, fotbaliştii Petrolului pot arăta că nu sunt uşor de doborât, psihic, şi că pot remonta o scoatere de pe trasa ideală. Este Paştele, moment special, care poate fi ideal din perspectiva angajării pentru noul obiectiv, locul al doilea şi titlul neoficial de vicecampioană. Un loc doi la finalul competiţiei şi o victorie contra Stelei, pe Ilie Oană, sunt elemente care pot salva sezonul. Care, obictiv vorbind, nu este nici pe departe unul rău, dimpotrivă! Dar, pentru ca aceste lucruri să se menţină la un nivel de aşteptare realizabil, victoria cu Săgeata este esenţială.

Indiferent de inovaţiile la care va apela Lucescu, pentru acest joc, important va fi ca echipa să câştige şi să joace un fotbal frumos, care să producă faze de poartă.

Tocmai de aceea, meciul de diseară are o doză mare de interes pentru petroliştii adevăraţi. Mai ales că, şi de această dată, Petrolul va fi susţinută de fani, de la faţa locului! Ceea ce înseamnă mult!