Prezent la conferinţa de presă de ieri, tehnicianul Petrolului nu mai acceptă un alt rezultat în afara victoriei în confruntarea de azi contra lui Gaz Metan Mediaş, formaţie pe care galben-albaştrii n-au reuşit s-o învingă în ultimele 3 jocuri directe.

După 5 rezultate de egalitate de la instalarea sa pe banca tehnică a lupilor, Răzvan Lucescu este hotarât să spargă gheaţa printr-un succes cu Gaz Metan, chiar dacă Petrolul a dezvoltat un adevărat complex în faţa medieşenilor. Prin egalul scos la Ploieşti, scor 1-1, ardelenii le-au ”furat” lupilor statutul de vicecampioni în ultima etapă a sezonului trecut, iar în tur s-au impus la limită, 1-0, graţie unui gol dubios. Cum acestor două motive li se adaugă şi parcursul plin de remize din ultimele etape, elevii lui Lucescu au suficiente motive să-şi dorească, mai mult ca oricând, să învingă.

„Suntem obligaţi să câştigăm, doar cu acest gând vom intra pe teren. Ştiu că nu va fi uşor, o ştiu şi băieţii, dar o victorie mâine ar da o altă valoare evoluţiilor noastre din ultimele două meciuri. Întâlnim un adversar bine organizat, care vine după o înfrângere şi îşi va dori foarte mult să obţină un punct în lupta pentru supravieţuire. Nu ascund că există un anumit blocaj, o presiune pe care jucătorii o resimt, dar sperăm că lucrurile se vor schimba odată cu victoria de mâine“, a declarat Lucescu în cadrul conferinţei de presă de vineri.