Complexul Naţional Lia Manoliu a găzduit etapa finală a Campionatului National de Atletism pentru Copii.

Tinerii atleţi de la CSS - CSM Ploieşti  s-au aflat, din nou, printre remarcaţii competiţiei.

Astfel, Cristian Florin Nica a câştigat cursa de 200 metri plat a copiilor de categoria 1(12-13 ani),după o cursă foarte spectaculoasă şi cu un final electrizant, decis după vizionarea fotografiei de sosire. La aceeasi categorie de vârstă, ştafeta de 4 X 200 m, în componenţa  Valentin Cristian Lupu, Ionut Claudiu Visnoiu, Andrei Alexandru Florea şi din nou Cristian Florin Nica, a obţinut medalia de bronz.

Un alt titlu de campion naţional a fost cucerit de Rebeca Andrei, în cursa de 600 metri plat a copiilor de categoria 2 (10-11ani). Rebecca (în foto) nu a oferit nicio şansă adversarelor,  impunându-se într-o manieră categorică, diferenţa dintre ea şi următoarea clasată fiind de aproape două secunde. În aceeaşi cursă, Nicoleta Neagu a reuşit să câştige medalia de bronz.

Cel de-al treilea titlu naţional a fost cucerit de ştafeta 4 X 100m băieţi (Copii2) în componenţa :Fabian Marian Doru, Alexandru Ştefan Blănaru, Remus Andrei Niculiţă şi Andrei Patrichi. Ştafeta feminină a aceleiaşi categorii de vârstă a cucerit medalia de argint, pierzând titlul pentru doar 9 sutimi de secundă. Componenta ştafetei vicecampioane a fost: Alexandra Teodoru, Nicoleta Neagu, Teodora Iancu şi Rebeca Andrei.

Tot un titlu de vicecampion naţional a fost obţinut de către Teodor Ştefan Marin în proba de 200 m plat a copiilor de categoria a treia (8-9 ani).

 Una peste alta, încă o competiţie în care sportivii antrenaţi de Maria Andrei, Florin Andrei, Robert Munteanu şi Augustin Iancu şi-au demonstrat valoarea.

La începutul lunii mai, vor începe competiţiile în aer liber.