Aflat în plin proces de recuperare în urma accidentării la genunchiul drept, atacantul Adrian Mutu îi anunţă pe suporterii lupilor că îşi doreşte să joace în returul semifinalei cu Astra Giurgiu şi le transmite să rămână, în continuare, alături de echipă.

Mutu face eforturi pentru a se întoarce cât mai repede pe gazon şi îşi împarte ziua între antrenamentele din sală, masaj şi exerciţiile specifice de recuperare la piscină. ”Briliantul” aşteaptă verdictul medicilor în zilele următoare, dar susţine că până la returul de săptămâna viitoare cu Astra speră să fie apt de joc.

”Mă simt bine, totul decurge normal şi sper să revin cât mai repede pe gazon. La următoarele antrenamente, îmi doresc să pot lovi mingea fără să simt dureri. Vreau să pot juca la Giurgiu, chiar şi pentru 20-30 de minute”, a declarat Mutu, în exclusivitate pentru site-ul oficial al clubului.

Atacantul a comentat şi ultimele rezultate ale galben-albaştrilor, considerând nedreaptă seria celor 4 egaluri consecutive fără el pe teren: ”Petrolul a făcut multe remize în ultima perioadă, dar, cred eu, ar fi trebuit să câştige aproape fiecare joc, întrucât a controlat ostilităţile”.

În încheiere, decarul Petrolului a avut şi un mesaj pentru înfocaţii fani ai lupilor: ”Suporterilor le transmit să rămână aproape de echipă şi să aibă încredere în noi până la final”.

Sursa : www.fcpetrolul.ro