Demonstraţia de ataşament a fanilor petrolişti faţă de echipa lor va continua şi la meciul pe care Petrolul îl dispută la Mediaş, împotriva echipei CFR Cluj. Cum nu s-a pus niciodată problema distanţei pe care o au de parcurs suporterii Petrolului pentru a-şi susţine favoriţii, o deplasare până la Mediaş nu poate fi un obstacol pentru adevăraţii suporteri. Ei au oferit, astăzi, mai multe detalii despre modul în care va fi organizată această deplasare.

Pentru partida de la Medias, cu CFR Cluj, suporterii care vor sa faca deplasarea organizat au la dispozitie 5(cinci)autocare, costul transportului fiind de 15 lei/persoana. Inscrierile pentru deplasare se fac incepand de astazi, intre orele 12.00 si 23.00 la Yell Wolf Pub. Totodata, suporterii vor trebui sa aibe asupra lor buletinul de identitate,dar si suma de 10 lei, necesara achizitionarii biletului de meci, la fata locului. Partida dintre CFR si Petrolul va avea loc duminica, incepand cu ora 21.00, la meci fiind asteptati circa 250-300 de suporteri petrolisti. Intalnirea in vederea plecarii la acest meci va avea loc duminica, la orele 13,45 la stadionul "Ilie Oana".

Susţinerea echipei şi la meciul de la Mediaş este una cât se poate de firească pentru o galerie, precum cea a Petrolului, care s-a clasat pe poziţia a şaptea în topul Ultras of the Week, graţie coregrafiei de la meciul cu Dinamo!