Mijlocaşul portughez a semnat prelungirea contractului scadent în această vară, noua înţelegere fiind valabilă până la finele sezonului viitor.

Revenit în Liga I la Petrolul la începutul stagiunii trecute, după experienţa avută la Rapid, Teixeira a decis să rămână în continuare în haita lupilor, prelungindu-şi angajamentul cu încă un an.

”Era normal să rămân aici. Numai cine nu a trecut pe la Petrolul nu cunoaşte sentimentul extraordinar pe care îl ai atunci când joci în faţa unor suporteri minunaţi, aşa cum sunt ai noştri. Pentru acest public special vreau să câştigăm, din nou, Cupa României, mai ales că eu nu eram la echipă atunci când s-a cucerit trofeul. Am dorit să mai rămân încă un an pentru ca în sezonul viitor să câştigăm campionatul. Ţin să mulţumesc conducerii clubului şi sper ca prin evoluţiile mele să răsplătesc tuturor încrederea acordată”, a declarat Teixeira pentru site-ul oficial al clubului.

Mijlocaşul în vârstă de 33 de ani se alătură, astfel, altor doi jucători exponenţiali ai Petrolului, este vorba despre Laurenţiu Marinescu şi Geraldo Alves, care au decis în această iarnă să-şi reînnoiască angajamentele.

Sursa : www.fcpetrolul.ro