La Campionatul Naţional pe echipe, disputat la Cluj Napoca, Steaua-CSM Ploiesti  a participat cu echipe,  atât la feminin cât şi la masculin. Echipa feminină a cucerit medaliile de bronz, iar echipa masculină s-a clasat pe locul V.

La feminin au participat 8 echipe din ţară (U CSM Cluj Dinamo, cu trei echipe, CSM Liberty Oradea, CSM Sibiu, SCM Deva, cu două echipe), echipa ploieşteană a întrecut cu scorul de 3-2 echipa  SCM Deva,  echipa B, cu scorul de 5-0 echipa U CSM Cluj Dinamo, echipa C a fost învinsă cu scorul de 4-1 de ocupanta locului I,  U CSM Cluj Dinamo, echipa A , pentru intrarea în finală a fost învinsă de către CSM Liberty Oradea cu scorul de 3-2 , clasată pe locul II.

Echipa feminină medaliată cu bronz a fost alcatuită din: Dumitru Violeta, Ungureanu Denisa  şi Stere Alexandra – 52 Kg, Chiţu Andreea, Prună Roxana şi Ion Andra - 57Kg,  Ionescu Andrea şi Tănasă Magda - la 63kg,  Costache Eugenia 70Kg, Kabat Beata +70kg.

La masculin au participat 11 echipe din ţară (CS Politehnica Iasi,CSM Liberty Oradea, cu două echipe, CSM Satu Mare, CSU Pitesti, SC-CSS Miercurea Ciuc cu două echipe, CSM Baia Mare, U CSM Cluj, SCM Bacau). Echipa ploieşteană nu a  reusit reeditarea performantei de anul trecut cand s-a clasat pe locul III.  A învins cu scorul de 3-2 pe CSU Piteşti, pentru intrarea în finală a pierdut dramatic  în ultimile  la 10 secunde cu scorul de 3-2,  în faţa ocupantei locului II CSM Liberty Oradea echipa B, pentru medaliile de bronz CSM Ploieşti a fost întrecută de echipa CSM Satu Mare cu scorul de 5-0. Echipa masculină  a fost alcatuită din:  Căpăţână Andrei la 66 kg, Cane Cătălin, Bobeică Mădălin la 73 kg, Onofrei Răzvan la 81 kg, Şerbănescu Tiberiu la 90Kg , Munteanu Fabian şi Pană Horia, la +90kg.