Suporterii Petrolului au fost, din nou, la înălţime, la partida cu Astra Giurgiu. Pe tot parcursul partidei, fanii au susţinut echipa, au transmis energia necesară din tribune, dar au afişat şi câteva mesaje interesante.

Cel mai important dintre acestea i-a fost dedicat antrenorului Cosmin Contra, pe toată durata meciului fiind afişat mesajul: “Contra- un nume de care ne vom aminti mereu, ai rescris istoria, ţi-ai făcut datoria...Cosmine, jos pălăria!”

În peluza latină, gruparea KNOT a afişat şi ea un banner, folosind iniţialele pentru a face câteva trimiteri de efect: Km adunaţi, Nopţi albe, Onoare, Transparenţă.

Nici Budescu nu a fost uitat de fanii Petrolului: „ Am pierdut o luptă, ne-aţi descoperit “săgeata” din curtea voastră, oricum Budescu va rămâne în inima noastră!"

În fine, pentru a lămuri şi ideea că meciul dintre Petrolul şi Astra a fost cotat ca un derby, fanii au replicat prompt: N-avem derby-uri cu echipe anonime, născute doar din ambiţie şi fără pic de tradiţie!

Cu o asemenea prezenţă în tribune, cu siguranţă că jucătorii Astrei, obişnuiţi să joace în faţa unor suporteri desenaţi, la Giurgiu, au înţeles şi ei că, în esenţa lui, fotbalul se joacă pentru spectatori, nu doar pentru banii lui Ioan Niculae.