După plecarea lui Cosmin Contra de la Petrolul au apărut discuţii despre o despărţire a lui Juan Albin de gruparea prahoveană. Mijlocaşul a fost adus de fostul antrenor al ploieştenilor, Contra fiind coleg cu jucătorul uruguayan la Getafe. Albin are contract cu "lupii" până la vară, dar îşi doreşte să rămână în România şi după terminarea campionatului.

"E adevărat că am venit aici pentru că era Contra, dar am găsit un grup minunat şi nişte suporteri incredibili. Dacă a plecat Cosmin, nu înseamnă că trebuie să plec şi eu. La început, dacă nu era el antrenor poate nu veneam, dar acum mă simt foarte bine şi foarte respectat aici datorită oamenilor pe care i-am găsit. Vreau să rămân", a declarat Albin .

Uruguayanul a vorbit şi despre noul antrenor al Petrolul, Răzvan Lucescu. "E un tehnician bun, are ideile lui, dar e ceva normal pentru un profesionist şi o va scoate la capăt. Trebuie să mai înveţe spaniolă, nimic mai mult (râde). Bine, nu poţi să ştii totul, el vorbeşte deja destule limbi străine", a spus mijlocaşul "lupilor".

Sursa : gsp.ro