Debutul lui Cosmin Contra pe banca lui Getafe a fost unul nebun: Noua echipă a tehnicianului român a condus de trei ori, dar nu a reuşit să obţină decât o remiză pe teren propriu, scor 3-3, cu Granada. Marica a marcat primul gol şi a creat faza golului trei.

Getafe rămâne pe locul 16 în Primera, cu 28 de puncte în 28 de etape. Madrilenii păstrează un avantaj de 2 puncte în faţa Almeriei, echipa aflată pe locul 18, retrogradant.

Ciprian Marica a marcat al treilea gol din acest sezon pentru Getafe în campionat, fiind al doilea golgheter al echipei, după Pedro Leon, cu şase reuşite.

Cosmin Contra, fostul antrenor al Petrolului Ploieşti,  s-a reîntors la Getafe din postura de antrenor, după ce a jucat la clubul madrilen între 2005 şi 2010. În această perioadă, românul a fost coechipier cu cinci jucători pe care îi antrenează acum: portarul Codina, fundaşul Rafa şi mijlocaşii Gavilan, Alexis şi Pedro Leon.

"Contra a adus mai mult dinamism şi spectacol în jocul lui Getafe, dar nu e suficient, echipa poate cădea pe locul 18 după această etapă. Dar a marcat trei goluri, la fel de multe ca în ultimele 10 meciuri.", scrie cotidianul spaniol As.

SURSA: ProSport.ro