Înaintea partidei pe care Petrolul o va disputa la Piatra Neamţ, împotriva Ceahlăului, antrenorul Cosmin Contra a marşat pe ideea că, în ciuda dificultăţii partidei, echipa ploieşteană are argumente fotbalistice pentru a obţine cele trei puncte.

„Nu este o deplasare uşoară, să nu uităm că ne-a luat un punct în tur, Ceahlăul este o formaţie foarte bine aşezată pe teren, care aleargă foarte mult. Le revine şi golgheterul Golubovici, iar terenul va fi moale, din moment ce a plouat toată săptămâna acolo. Repet, ne aşteaptă un meci foarte greu, dar asta nu înseamnă că noi nu trebuie să câştigăm. Nu va juca Geraldo, suspendat, şi voi vedea la ora jocului dacă voi apela la Manasse sau la Gerson. Achim, Marinescu şi Morar sunt accidentaţi”.

Contra a punctat, din nou, că nimeni nu este titular la Petrolul: “Poate că Mutu nu va fi pe teren duminică! Voi vedea. Zicu s-a pregătit foarte bine în această săptămână!”.

Interesantă a fost opinia lui Contra legată de banderola de căpitan, în eventualitatea revenirii lui Marinescu.

“Sper ca Marinescu să revină cât mai repede, de săptămâna viitoare va face antrenamente cu echipa. Petrolul are nevoie de Marinescu, iar dacă va reveni, el va fi primul căpitan al Petrolului”, a declarat Contra

Partida dintre Ceahlăul şi Petrolul va avea loc duminică, de la ora 20.45.