Jeremy Bokila a calificat, practic, de unul singur pe Terek Groznîi în sferturile de finală ale Cupei Rusiei. Fostul atacant al Petrolului a marcat toate cele trei goluri ale echipei sale, care s-a impus cu scorul de 3-2 în dauna Mordoviei Saransk. De remarcat că ultimul gol al lui Bokila a fost marcat în minutul 90, după ce Mordovia revenise de la 0-2 şi egalase.

Damien Boudjemaa nu a mai marcat pentru Slavia Praga, dar a fost şi la această apariţie unul dintre cei mai importanţi jucători ai alb-roşilor, în meciul cu Dukla. Boudjemaa a dat ambele pase decisive la golurile marcate de Slavia, care s-a impus cu 2-1. Cu două oasedecisive şi un gol marcat,în două meciuri, francezul pare că s-a acomodat de minune la Praga, din acest punct de vedere decizia de a pleca la cehi fiind inspirată.

Fortua Sittard, echipă la care joacă Patrick Nkoyi şi Gevaro Nepomuceno, a avut un meci dificil pe terenul liderului din liga a doua olandeză, Dordrecht. Nkoyi a fost titular şi integralist, fără realizări, însă, iar Nepomuceno a intrat în partea secundă şi a contribuit decisiv la autogolul prin care Fortuna a egalat la 1, stabilind scorul final.