Surpriza cea mare s-a produs ! Aseară, pe stadionul Cluj Arena, Universitatea a învins Astra cu 1-0,  dupa ce Lemnaru a reuşit să deschidă scorul în minutul 9. Clujenii şi-au păstrat avantajul până la sfârşit, după un meci cu ocazii de ambele părţi. Pasul greşit făcut de Astra trebuie să fie speculat de echipa noastră, în situaţia unei victorii a Petrolului în faţa Oţelului Galaţi, urmând să ne apropiem la un singur punct în urma giurgiuvenilor.

Azi se desfăşoară şi meciul dintre Steaua şi Dinamo, un bun prilej pentru dinamovişti să îşi spele onoarea pătată după înfrângerea de acasă, în faţa echipei Viitorul. Toţi ploieştenii speră într-un rezultat bun al dinamoviştilor, o eventuală victorie a lor, coroborată cu celelalte rezultate ale etapei, putând reintroduce echipa ploieşteană în carţi pentru câştigarea titlului.

Sperăm că şi antrenorul Contra să fi depăşit starea psihologică afişată cu ocazia interviului dat după meciul cu FC Braşov şi să creadă, alături de jucători, că cel puţin un titlu din cele două puse în joc, cupa şi campionatul, va ajunge la Ploieşti în acest an.