Cazul juniorului petrolist Vlad Radu a fost intens mediatizat. O boală necruţătoare l-a lovit, frângându-i aripile deschise spre visul său: fotbalul. Fondurile strânse pentru ajutorarea acestui tânăr şi talentat petrolist nu au fost suficiente. Supus unei intervenţii chirurgicale şi apoi unor tratamente costisitoare, Vlad este din nou în nevoie. Ieri, juniorul Petrolului i-a vizitat pe jucătorii petrolişti în cantonamentul echipei, fiind tratat ca un frate mai mic.

Antrenorul Cosmin Contra a făcut apel către cei care pot şi doresc să îl ajute pe Vlad Radu pentru a putea susţine a doua operaţie care va avea loc peste o lună. „Suntem alături de el. Întotdeauna am fost, şi când s-a făcut prima campanie. Pe această cale, fac un apel la oamenii cu bani să-l ajute pe Vlad. Noi vom strânge bani în sânul echipei şi încercăm să-l ajutăm să revină pe terenul de fotbal. Dacă acest mesaj va ajunge şi la preşedintele Federaţiei, sigur Mircea Sandu îl va invita la meciul de miercuri, pentru a-l vedea pe Messi“, a declarat antrenorul Petrolului. Clubul FC PETROLUL a donat anterior suma de 5.000 de lei pentru a-l susţine pe tânărul aflat în nevoie, tratamentul medical fiind foarte costisitor.

Persoanele care doresc să îl susţină material pe Vlad, pot depune orice suma în contul bancar deschis pe numele Vlad Marian Radu, la Raiffeisen Bank, agenţia Urlaţi: RO08RZBR00000600 15864599.

Cei care nu au timp să se deplaseze la bancă insă doresc să îl susţină pe acest tânăr, sunt aşteptaţi la sediul redacţiei Jurnalul Prahovean din Ploiesti, str. Fortunei nr.8 unde pot lăsa pentru Vlad orice sumă consideră de cuviinţă, urmând ca noi să o înmânăm acestuia.

Foto: Prosport