Partida pe care handbalistele de la CSM Ploieşti au disputat-o la Clu, cu U Jolidon a fost un eşec. În principal ca rezultat, pentru că, din perspectiva jocului, au existat şi elemente care arată un potenţial interesant pentru tinerele jucătoare antrenate de Muşi şi Anton. U Cluj a câştigat cu 34-28 (17-14), dar victoria ardelencelor nu a fost conturată graţiei jocului solid al gazdelor, ci de greşelile, uneori copilăreşti, ale ploieştencelor. CSM  a început bine meciul, iar după nouă minute conducea cu 7-5. Gazdele au revenit şi au restabilit egalitatea, apoi au preluat conducerea la două goluri diferenţă, dar ploieştencele au revenit, la rândul lor, şi au egalat la 13 în minutul 25. Din păcate, ultimele cinci minute ale primului mitan au fost marcate de greşeli neforţate, elementare ale fetelor de la CSM , astfel încât gazdele, cu Senocico şi Chintoan în echipă, şi-au asigurat un avantaj de 3 goluri la pauză.

Meciul s-a pierdut, practic, în startul părţii secunde, ploieştencele marcând doar trei goluri în primele 14 minte ale reprizei, în vreme ce gazdele au punctat de 7 ori, de două ori în inferioritate. Trei aruncări de la 7 metri ratate de CSM Ploieşti au completat şi randamentul slab al celor portarilor au fost şi ele elemente ale eşecului de la Cluj, îndulcit, oarecum, pe final, când echipa a revenit de la nouă goluri diferenţă şi a redus proporţiile la doar 6 goluri avantaj pentru U.

În ciuda eşecului, s-a văzut faptul că echipa are potenţial, dar plăteşte un tribut, uneori prea mare, pentru inconstanţă. Zamfirescu, de exemplu, a marcat 7 goluri, dar a făcut şi foarte multe greşeli, care pot fi puse pe seama vârstei. Curtean a avut şie ea momente foarte bune, dar şi multe minute de apatie, iar Roman nu a fost deloc în apele ei, chiar dacă a marcat şi de această dată de 7 ori. Iovănescu a dat trei goluri, pivotul ploieştencelor arătând că a căpătat mai mult curaj.

CSM a pierdut, dar s-au văzut şi la Cluj elemente încurajatoare în joc. Păcat, însă, de această inconstanţă, echipa având momente când joacă foarte atent, foarte motivat, dar şi momente de cădere liberă. Iar acestea din urmă fac diferenţa.Când astfel de căderi vor fi eliminate din jocul ploieştencelor, CSM poate arăta chiar promiţător!