Campionatul Naţional de Atletism în sală, rezervat juniorilor I (18-19 ani), a fost încă un prilej pentru atleţii ploieşteni de la CSM- CSS să îşi demonstreze valoarea. La competiţie au participat 376 de atleţi de la 92 de cluburi din ţară, în aceste condiţii lupta pentru medalii fiind una infernală. Chiar şi aşa, fetele din ştafeta de 4x400 m au prins podiumul, obţinând medaliile de bronz (în componenţa: Miruna Trifan, Emilia Lapău, Andreea Neagu şi Adriana Oprea). Mai mult, Adriana Oprea a avut o comportare bună şi în proba individuală de 400 m, reuşind un nou record personal, care a plasat-o pe poziţia a cincea în clasamentul final.

Excepţională a fost, însă, evoluţia lui Costin Homiuc, sportiv antrenat de Maria Andrei. În ciuda faptului că a evoluat la o categorie de vârstă superioară, el fiind junior 2, Costin a dat lovitura, reuşind să se claseze pe locul al treilea în cea mai rapidă probă, de 60 m plat.

Alexandru Burcea, Laura Radu, Andreea David şi Adrian Şuşnea au avut şi ei prestaţii apreciate de antrenorii Maria Andrei, Florin Andrei, Robert Munteanu şi Augustin Iancu.

Pentru atleţi, nu este prea mult timp de relaş, la finele acestei săptămâni fiind programate Campionatele Naţionale rezervate juniorilor 2. Un nou prilej pentru atleţii ploieşteni de a obţine medalii.