Antrenorul şi căpitanul Petrolului au văzut meciul de la Braşov în feluri diferite. Unul a fost convins că arbitrii l-au aşteptat la cotitură, dar tot el spune că e vina lui totală, că nu a montat echipa, în vreme ce altul crede că arbitrajul a fost bun şi că punctele s-au pierdut pentru că jucătorii Petrolului s-au crezut învingători înainte de final. Unul spune că s-a terminat cu titlul, altul spune că mai sunt multe meciuri şi că mai e timp. Fiecare înţelege ce vrea, dar nu pot avea amândoi dreptate. Se întâmplă, însă, destul de rar ca antrenorul şi căpitanul să aibă opinii diferite despre acelaşi meci al echipei lor! Iată declaraţiile celor doi, date la Digisport, după meci.

Contra:

"Am făcut o primă repriză foarte proastă, în a doua echipă am jucat mai aproape de ce vreau eu de la echipă. Am pierdut două puncte şi  pentru noi campionatul s-a terminat. Oricum, nu cred că aveam prea multe şanse. Cei care au ceva împotriva Petrolului, şi-au făcut bine treaba încă o dată. Aveam convingerea că, indiferent de cine era arbitrul în seara asta, eram aşteptaţi la cotitură. Nu din cauza arbitrilor am pierdut, cu atitudinea asta nu vom câştiga niciun meci. Sunt dezamăgit de toată echipa, inclusiv de Mutu şi de Zicu. E greşeala mea totală, nu am reuşit să-i montez total pe băieţi"

Mutu:

"Am pierdut două puncte din cauza faptului că am fost prea siguri de victorie. Credeam că meciul s-a terminat şi din păcate asta ne-a costat. A fost un arbitraj normal, spre bun. Acum nu ştiu dacă a fost penalty pentru noi sau pentru ei, nu am văzut reluările. Dar în afară de aceste faze nu au fost probleme. E o dezamăgire mare. Am pierdut două puncte, dar eu cred că acest campionat e lung şi o să ne revanşăm. Dacă vom elimina erorile pe care le facem din neatenţie, avem valoarea necesară pentru a câştiga campionatul"