Atacantul Petrolului, Adrian Mutu, a dezvăluit la ce se aşteaptă după revenirea în campionatul românesc.

"Aştept meciurile, sunt nerăbdător. Oricum, Liga 1 este peste Divizia A, a crescut mult. Păi, înainte, erau doar trei echipe - Dinamo, Steaua şi Rapid, care se băteau la titlu. Acum, se schimbă numele formaţiilor în fiecare sezon. În plus, atunci ora exactă se dădea de la Bucureşti, acum provincia pare să fie la putere. E clar, în 14 ani s-au răsturnat ierarhiile.
În prezent, nu cred că se mai aranjează meciuri, e altceva... Sunt oameni grei târâţi prin procese, justiţia este cu ochii pe fotbal...", a spus Mutu pentru Libertatea.
Atacantul de 35 de ani a comentat declaraţia lui Reghecampf, care a spus: "aş merita mai mult respect, am revoluţionat fotbalul românesc".

"Eh, nici chiar aşa... A schimbat faţa Stelei, e adevărat, dar până la o revoluţie în fotbalul nostru mai e. Cu toţii avem de tras... Sunt multe de schimbat.  Oricum, acum, tehnicianul meu preferat este Contra. Are ceva din Prandelli (n.r. - fostul lui antrenor de la Parma şi Fiorentina). Ştie să motiveze jucătorii, să-i înţeleagă şi să le folosească acolo unde trebuie principalele calităţi", a mai declarat căpitanul Petrolului.
Sursa : www.gsp.ro