"Stadionul din Ghencea nu va putea găzdui meciuri cu grad ridicat de risc pînă la rezolvarea problemelor descoperite acolo. Ştim foarte bine că infrastuctura acestor arene sportive este una destul de precară. E vorba de acele elemente care, coroborate, duc pînă la urmă la siguranţa spectatorilor. La Steaua avem un sistem video de supraveghere deficitar. Patronii şi responsabilii clubului au dat asigurări că, pînă vineri acest lucru se va rezolva.O altă problemă este sistemul de turnicheţi, care nu funcţionează la ora actuală”, a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmerie, la Sport Total FM.

Declaraţia este foarte interesantă şi pentru fanii Petrolului care au vrut, pe 1 decembrie 2013, să vadă meciul Steaua-Petrolul, dar au fost întorşi din drum de către Jandarmerie, nu înainte de a da vina pe ploieşteni că erau agresivi. Acum, domnul Enache poate a uitat de episodul acela şi a comis-o, cum se spune, anunţând, după două luni şi jumătate că stadionul Ghencea nu poate găzdui meciuri cu grad ridicat de risc, aşa cum a fost catalogat, atunci, şi Steaua-Petrolul! Sau, poate vrea să ne spună domnul Enache faptul că atunci stadionul era OK, dar ninsoarea de anul ăsta l-a făcut să nu mai fie! Ghencea era praf şi atunci, aşa cum e şi acum şi cum e de ani buni! Dar atunci Jandarmeria nu a invocat motivul acesta, ci a spus că au fost ploieştenii huligani!

Domnule Enache, lecitină! Ploieştenii nu uită ce s-a întâmplat atunci şi, mai ales după declaraţia asta, au tot dreptul să creadă că au fost interesele unui anume domn H, implicat în toată afacerea asta!