Acesta a fost răspunsul antrenorului de la Vikingur Gota, Saake Clementsen, atunci când a fost întrebat despre şansele de calificare pe care le mai are echipa lui, după ce a pierdut cu 3-0 la Ploieşti.

Foarte jovial, Clementsen a recunoscut că e bucuros că a scăpat „ieftin”, echipa lui neprimind prea multe goluri: „Sunt bucuros că s-a încheiat 3-0. Putea fi lejer 6-0. Noi am încercat să le facem un meci greu gazdelor, dar aţi văzut diferenţa. Am avut noroc şi cu Turi (n.n.- portarul echipei), mai ales că am căzut fizic după minutul 60. Ne-a dărâmat căldura!”, a precizat Clementsen, după meci.

În privinţa şanselor de calificare pe care le mai are Vikingur, Clementsen a fost de-a dreptul savuros: ”Eu sunt un optimist şi nu renunţ niciodată. Să ştiţi că la noi mai sunt furtuni, mai e ceaţă, poate nu aterizează avionul cu echipa Petrolului!”.(în foto, aeroportul Vagar, din Insulele Faroe)

De partea cealaltă, Contra a precizat că l-a mulţumit atitudinea echipei din partea secundă: „Băieţii au avut trac la început, pentru mulţi dintre ei a fost debutul în Europa League. La pauză am avut o discuţie cu ei şi au înţeles că trebuie să jucăm mai rapid, ceea ce s-a şi întâmplat, chiar dacă am ratat foarte mult şi scorul trebuia să aibă alte proporţii. Oricum, mergem în Faroe să câştigăm, să aducem puncte pentru România.”