Noua achiziţie a Petrolului, Toto Tamuz, este internaţional israelian, jucând pentru naţionala Israelului în 10 partide în care a înscris două goluri. Cu o cotă de 1.2 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de, vârful de atac a mai jucat în cariera sa la echipele Hapoel Petah Tikva, Beitar Ierusalim, Hapoel Tel Aviv şi Ural Oblast.

Într-un interviu apărut pe siteul oficial al FC Petrolul, atacantul recunoaşte că nu este actualmente la întreaga sa capacitate, dar speră să pună umărul la câştigarea titlului : "Vreau să îi fac fericiţi pe fanii Petrolului !".

"Am simţit că Petrolul mă doreşte. Am auzit multe lucruri bune despre această echipă şi sunt încântat că am ales să vin aici, sunt fericit. Au fost probleme în Rusia, dar acestea au trecut, aşa că privesc înainte. Aştept primele meciuri la Petrolul, vreau să îi fac fericiţi pe fanii Petrolului. Nu sunt la 100% din potenţial, dar sper ca în maxim două săptămâni să pot da totul. Fanii sunt încântători, cântă pe toată durata meciului şi sper să îi cunosc cu proxima ocazie", a declarat Toto Tamuz pentru site-ul Petrolului.

"Cunosc multe lucruri despre Contra, atât ca antrenor cât şi ca jucător. Mă bucur că voi avea ocazia să colaborez cu el. Sper ca la finalul sezonului să fim fericiţi cu toţii. Mutu este un jucător de calitate şi abia aştept să jucăm împreună", a mai spus atacantul.

"Am ales tricoul cu numărul 99 pentru că mi-a purtat noroc la Hapoel Tel Aviv. Sper să se întâmple asta şi aici. Petrolul are şanse mari să câştige titlul, am urmărit câteva jocuri din tur şi avem o echipă puternică. Nu am urmărit Astra şi Steaua, dar sunt echipe pe care le vom întâlni în retur. Sper ca lupta pentru campionat să se ducă până la final. Îmi plac provocările, ar fi o performanţă pentru mine. Nu m-am gândit câte goluri să dau, doresc să îmi ajut echipa să câştige, iar de goluri vom vorbi după aceea. Mă bucur că am ales Petrolul, vreau să îi fac fericiţi pe suporteri, reprezintă o parte importantă din acest club", a mai declarat noul varf de atac al Petrolului.