TITLURILE ZILEI:
• Dragnea, referitor la impozitul global: S-ar putea renunţa la consultanţii fiscali şi plata impozitelor să se facă informatizat    • Programul "Prima chirie". Cine poate beneficia de banii de la stat    • Creşterea valorii amenzilor a determinat creşterea cu 72% a vânzărilor de kituri „mâini libere”    • Elevii de clasa a XII-a încheie anul şcolar    • Zăpadă de cinci metri pe Transfăgărăşean    • Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, o nouă reuniune oficială de trap!    • Sindicatul Romatsa: Va fi declanşată greva generală în 30 mai, pe termen nelimitat    • Vehiculele vor primi certificat ITP dacă au defecţiuni minore, iar la defecţiuni majore sau periculoase vor face o nouă inspecţie în maxim 30 de zile    • 11 iunie, alegeri în Prahova! Cine sunt candidaţii?    • Parcul Mihai Viteazul, sedus şi abandonat de şefii din Primăria Ploieşti FOTO    • Bancul zilei din data de 26 mai 2017    • Maxima zilei - 26 mai 2017    • Dragnea, referitor la impozitul global: S-ar putea renunţa la consultanţii fiscali şi plata impozitelor să se facă informatizat    • Programul "Prima chirie". Cine poate beneficia de banii de la stat    • Creşterea valorii amenzilor a determinat creşterea cu 72% a vânzărilor de kituri „mâini libere”    • Elevii de clasa a XII-a încheie anul şcolar    • Zăpadă de cinci metri pe Transfăgărăşean    • Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, o nouă reuniune oficială de trap!    • Sindicatul Romatsa: Va fi declanşată greva generală în 30 mai, pe termen nelimitat    • Vehiculele vor primi certificat ITP dacă au defecţiuni minore, iar la defecţiuni majore sau periculoase vor face o nouă inspecţie în maxim 30 de zile    • 11 iunie, alegeri în Prahova! Cine sunt candidaţii?    • Parcul Mihai Viteazul, sedus şi abandonat de şefii din Primăria Ploieşti FOTO    • Bancul zilei din data de 26 mai 2017    • Maxima zilei - 26 mai 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 26 mai 2017 8:36:05

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Fotbalul este schingiuit de arbitrii, în toată lumea!


10 februarie 2014

citeşte totul despre:
fluent,
exagerare,
chile,
beneficiat,
arbitrajul,
blaturilor,
calculator,
comentarii,
pariurilor,
meciurile,
litigioasa,
juventus,
universidad,
mafiei,
germaniarating     (48 vizualizări)

 Titul reprezintă o constatare perpetuă, pentru orice consummator de fotbal din lumea asta! Mă irită falsitatea asta a arbitrilor care pozează în fete mari, care roşesc la orice vorbă vulgară, în timp ce ai, de proşti ce sunt, sau doar din interes, schinguiuesc fotbalul peste tot în lume, fiind ca nişte prostituate în uniformă. Nu toţi, evident, dar cei mai mulţi dintre ei! Şi nu mă refer doar la arbitrii români, pentru că nici alţii nu dau pe dinafară de corectitudine!

Se spune că nu există perpetuum mobile, dar cred că este o exagerare. Cât timp va exista arbitraj în fotbal, va exista şi ideea de a favoriza echipele mari. Câte puncte a câştigat Steaua doar graţie arbitrilor în acest sezon, ştim cu toţii. Am văzut aseară, însă, cum Juventus a marcat ambele goluri din deplasarea de la Verona din ofsaid, am văzut cum Barcelona, pentru a nu ştiu câta oară, a beneficiat de aun arbitraj de senzaţie, egalând din ofsaid şi scăpând de o eliminare, la scorul de 1-1, după ce Song trebuia dat afară, am văzut cu CSD Municipal, din Guatemala, a câştigat cu 1-0, după un meci făcut praf de arbitrii şi am văzut cum în campionatul din Chile, Cobresal a fost lăsată cu un om în minus din minutul 28, pentru că juca împotriva unei echipe bune, Universidad Catolica (şi a pierdut, 0-1, graţie unui gol primit în minutul 90). Cel mai mult îmi place, însă, când aud comentarii elogioase despre arbitrajele corecte din Germania. Îmi place doar până când văd şi meciurile. Asta pentru că, la câte penaltiuri neacordate am văzut, la câte ofasiaduri sancţionate aiurea, fără să fi fost, şi la câte faulturi în atac date degeaba am văzut în Germania, am senzaţia că mai rău strică jocul, decât să-l facă fluent. În Anglia, la câte puncte a câştigat City, în acest sezon, graţie arbitrilor, s-ar putea da o directivă ca toate baremele de arbitraj să fie plătite de Mansour, şeicul care cumpără tot!

Cert este că arbitrajul este părtinitor peste tot în lume şi multe, foarte multe meciuri, sunt făcute praf de către oamenii ăştia care, culmea, mai iau şi o grămadă de bani, oficial, pentru a face jocurile aşa cum vor ei sau alţii! Este o chestiune care nu se poate îndrepta niciodată. Ar putea fi remediată, cât de cât, dacă ar exista şi la fotbal arbitru video care să fie accesat la fiecare fază litigioasă şi dacă s-ar juca la timp efectiv. Dar asta ar putea să se facă, probabil, doar pe calculator, nu în realitate. Pentru că în realitate, arbitrii sunt motoarele mafiei pariurilor, al acelora care stabilesc ierarhiile prin culise şi al blaturilor ordinare, făcute doar din interese financiare ale unei minorităţi care îşi bate joc de plăcerea majorităţii.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi tineri se duc in parc.
Se aseaza in iarba…ea timida, el indraznet…
Pe masura ce se lasa noaptea, mai multe cupluri de indragostiti se asaza in iarba, in jurul lor.
La un moment dat, ea romantica:
– Ce frumos canta greierii!…
El nervos:
– Nu sunt greieri, sunt fermoare!!! …
„Nu contează cine votează. Contează cine numără voturile.” — Iosif Stalin

Curs valutar
25 mai 2017


EUR
EURO = 4.5496 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.0533 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.2515 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online