Debutul Petrolului în Europa League a cam luat caimacul în aceste zile în Ploieşti. Asta în ciuda faptului că, în doar câteva zile, Petrolul va evolua la Cluj, împotriva Universităţii, în prima etapă a Ligii I.

Ei bine, clujenii pregătesc meciul contra Petrolului cu multă atenţie. Florian Walter a redevenit de ieri, cu acte în regulă, principalul acţionar al lui “U”. Cel puţin aşa susţin colegii de la Ziua de Cluj, informaţia fiind confirmată şi de Marieta Anastasescu, administratorul judiciar al societăţii aflate în insolvenţă. Până când va reuşi să vândă pachetul majoritar de acţiuni d ela U, Walter, în ciuda problemelor mari de sănătate pe care le are, va fi interest de modul în care se va descurca echipa, chiar dacă fotbalul nu mai este o prioritate pentru el.

O altă veste, care arată că U vrea multe de la meciul cu Petrolul,  este aceea că biletele la peluză, pentru fanii şepcilor roşii vor costa doar 2 lei! Se mizează astfel pe o prezenţă masivă a suporterilor clujeni la meciul contra Petrolului. Dacă la toate acestea mai adăugăm şi ambiţia lui Ganea, un antrenor care vrea să arate că poate mai mult, este clar că Petrolul va avea la Cluj un meci mai greu decât acela contra lui Vikingur, în Europa League. Şi, dacă nu vrea să aibă un debut nefast de campionat, ar trebui să ţină cont de emulaţia creată la Cluj, pentru că vremurile s-au mai schimbat, ca să spunem aşa.