Nu poţi să fii atât de slab pregătit încât să greşeşti de maniera asta într-un articol din presa centrală. Dacă vrei să scrii despre Petrolul, trebuie să ai şi elementele necesare pentru a face asta. Uite, sport.ro anunţă că Mutu va fi căpitan la Petrolul. Acum, fără a exclude această posibilitate, în care, personal, nu cred, câtă credibilitate să ai atunci când în acelaşi text care anunţă aşa ceva vedem că pe Laurenţiu Marinescu, jucător emblematic al lupilor, îl cheamă Lucian? Cum să anunţi cu nonşalanţă că nu o să mai fie căpitan când nici măcar nu ştii cum îl cheamă? Şi aş fi acceptat că se poate greşi, din neatenţie, dar nu se poate face aceeaşi greşeală de două ori în acelaşi text decât dacă eşti...Dacă nu aţi văzut minunea de text, iată-l:

 “Cel mai important atacant roman din ultimii 10 ani va purta banderola de capitan la Petrolul, anunta surse din cadrul clubului.

Acesta a fost investit in aceasta postura de Contra desi abia a semnat cu echipa prahoveana. Mutu a fost capitanul nationalei in campaniile trecute de calificare!

Banderola a fost purtata pana acum de Lucian Marinescu, fostul jucator al Stelei, insa acesta a avut probleme medicale. Mijlocasul s-a ferit sa comenteze decizia lui Contra de a-l pune capitan pe Mutu:

Lucian Marinescu: "Nu conteaza cine poarta banderola, important e sa fiu sanatos, pentru ca am avut multe probleme in ultima vreme", a spus acesta.”

click pe foto pentru a mări imaginea