Primul meci din 2014 pentru handbalistele de la CSM Ploieşti a fost unul în care fetele antrenate de Dumitru Muşi şi Mircea Anton au arătat că au potenţial pentru a se menţine în Liga Naţională. Evoluând pe terenul Dunării Brăila, o echipă foarte bună, mai ales pe teren propriu, prahovencele au pus probleme mari gazdelor, s-au ţinut scai de gruparea brăileană şi au intrat la pauză cu un un dezavantaj minim: 11-12. Echilibrul s-a menţinut şi în partea secundă, până spre finalul jocului. Abia în ultimele opt minute gazdele au reuşit să se desprindă decisv, câştigând cu 24-21. Pentru CSM Ploieşti, însă, jocul de la Brăila poate fi prima piatră pusă la temelia unei construcţii durabile, dacă fetele se vor menţine pe aceeaşi linie şi în meciurile viitoare. De remarcat jocul bun al Dacianei Curteam handbalistă care a venit la CSM Ploieşti în această iarnă.

Deocamdată, CSM Ploieşti are doar trei puncte în clasamentul Ligii Naţionale, dar importante vor fi meciurile din play-out.

CSM Ploieşti: Tănase, Polocoşer, Ifrim (portari), Roman 6 goluri, Curtean 5, Zamfirescu 4, Vasilescu 2, Chiricuţă 1, Ştefan 1, Dinu 1, Iovănescu 1