În spatele Petrolului Ploieşti, echipă care luptă pentru titlul de campioană, se află mai mulţi “lupi”, care nu se văd, dar a căror muncă este esenţială pentru viaţa formaţiei. Cât de important este ceea ce face fiecare dintre oamenii din spate, care sunt trăirile fiecăruia dintre ei şi care sunt particularităţile muncii prestate de aceşti oameni, aflaţi în cele ce urmează.  Astăzi, în prim plan se află Răzvan Negoiţă, unul dintre maseurii Petrolului.

Răzvan Negoiţă, alias Burtă, este o figură în sensul bun al cuvântului, în angrenajul Petrolului. La cei 44 de ani, Răzvan este un adevărat profesionist şi este, în acelaşi timp, unul dintre responsabilii cu voia bună din lotul petrolist. Aflat la echipă încă de când formaţia evolua în subsolurile fotbalului românesc, Răzvan trăieşte acum o altă etapă din punct de vedere profesional : “Am prins momente la echipa asta când a fost foarte greu. Nu erau bani, nu aveam mai nimic. Acum este altceva, jucăm la profesionişti!”, spune Burtă, încântat de nivelul la care a ajuns clubul ploieştean. Nu a fost niciodată unul care să vrea să iasă în faţă. Nici acum nu ar fi vrut, dar nu a avut încotro, pentru că l-am surprins la muncă, în timp ce-i făcea masaj lui Laurenţiu Marinescu, căpitanul de drept al Petrolului. Ceea ce face el are o importanţă foarte mare, aşa cum orice sportive de performanţă ştie. Aşa cum şi el ştie cine are nevoie de cele mai multe masaje, cine are masa muscular cel mai uşor de masat, dar şi care este omul care “îl solicită cel mai mult”.

“Nu este niciun dubiu, cele mai multe masaje le face Benga. Apoi, Teixeira are o masă musculară uşor de masat, iar Romario Pires este cel mai dificil, din acest punct de vedere. Are masă musculară mare şi parcă e de piatră!”, s-a confesat Răzvan Negoiţă. Fără să se plângă, însă! Petrolul nu este doar locul lui de muncă, este şi pasiunea lui, aşa cum se întâmplă, de altfel, cu toţi lupii care nu se văd pe care i-am prezentat în această miniserie. În afara lor mai sunt şi alţii, dar, indiferent dacă se văd sau nu, toţi fac parte din haită. Şi toţi merită respectaţi de către petroliştii care aşteaptă şi speră ca 2014 să fie anul primului event din istoria clubului.