Un fost patron din Liga 1 a fost condamnat la închisoare şi va sta nu mai puţin de doi ani după gratii. Este vorba despre Ioan Neculaie, fostul finanţator al clubului FC Braşov. Decizia în cazul omului de afaceri este definitivă.

Conform celor de la newsbv.ro, Neculaie a fost găsit vinovat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Acesta a fost condamnat la 6 luni de închisoare, însă va sta după gratii nu mai puţin de doi ani, pentru că mai are din urmă o condamnare de un an şi 6 luni cu suspendare, pentru ucidere din culpă.

Modul în care a ajuns Neculaie în această situaţie e incredibil. Concret, omul de afaceri îşi dorea să se relaxeze la o partidă de vânătoare, într-o pădure de lângă Braşov, însă a văzut că automobilul său avea pană la o roată. Afaceristul a făcut o criză de nervi a scos arma şi a tras în celelalte cauciucuri. Alarmaţi, vecinii au chemat Poliţia.

Un dosar penal a fost deschis pe numele lui Neculaie, iar omul de afaceri a fost condamnat în cele din urmă la 6 luni de închisoare. Mai mult, va trebui să achite şi 3.000 de lei cheltuieli de judecată.