Campioană de toamnă în Liga a 3 a, Petrolul se pregăteşte să atace returul cu un nou antrenor.

Deşi a terminat turul fără nicio înfrângere, Tavi Grigore va rămâne director sportiv al clubului, locul pe banca tehnică urmând a fi luat de un antrenor cu experienţă în Liga 1,  conform Gazetei Sporturilor.

"Cred că este soluţia cea mai bună pentru club. La Ploieşti e o presiune permanentă şi fiecare om are nevoie de o pauză la un moment dat. Eu sunt vicepreşedinte în organigrama clubului, sunt implicat ca membru fondator şi ca iniţiator, vom vedea în zilele următoare care vor fi exact atribuţiile mele în cadrul clubului.

Lucrurile trebuie să meargă ok mai departe, iar echipa să ajungă cât mai repede în Liga 1", a declarat "Tavi" Grigore, în exclusivitate pentru GSP.RO.

Locul acestuia urmează să fie luat de un antrenor cu mare experienţă în Liga 1: oficialii ploieşteni negociază cu 3 antrenori importanţi, o decizie finală urmând să fie luată în perioada următoare.

În plus, Petrolul pregăteşte o campanie de achiziţii extrem de stufoasă, care să-i faciliteze şi mai mult drumul către Liga 1.

Petrolul Ploieşti e lider în C3, cu 32 de puncte, cu două mai multe decât urmăritoarea AFCM Alexandria.

SURSA: GSP.ro