Vivi Răchită, actualul manager antrenor al Sportului Snagov, nu poate dormi liniştit de grija Lupilor Galbeni. Uitând perioada în care încasa 10.000 de euro din bani publici pentru a antrena Petrolul Ploieşti, Răchită, omul care l-a adus pe Daniel Capră în ograda Lupilor Galbeni, critică acum actualul sponsor al echipei ploieştene. Vivi Răchită pozează în neutralitate, deşi suntem convinşi că încă este nemulţumit de faptul că nu i-a reuşit pasenţa cu aducerea unui nou finanţator la echipa ploieşteană, aşa cu s-a tot vehiculat în primăvară.

De această dată, Vivi a criticat la Digi Sport Matinal actualul management al Petrolului.

"La Ploieşti se mănâncă fotbal pe pâine. Suporterii sunt dezamăgiţi pentru că li s-a promis o echipă care să fie la nivelul lor şi proiect pe patru ani care să ducă echipa pe primele locuri în Liga 1. Dar managementul clubului e de nivel inferior pentru că după ce am avut patroni şi preşedinţi de cluburi vânzători de butelii şi şefi de restaurante, acum, la Ploieşti, avem un corporatist patron.

Patron pe banii companiei, care încearcă să fie un fel de personaj de aici de la Bucureşti, care face schimbări din loje. Aşa a făcut şi acest corporatist. Bine, nu prin telefon, a trimis pe cineva, un telefon în două picioare, până la bancă să schimbe un jucător. A intrat în vestiar, nu ştiu în ce calitate ... Sunt lucruri care nu sunt în regulă", a afirmat Răchită la "Matinal".

"Nu mai este acea transparenţă de la început şi sper ca lucrurile să nu explodeze pentru că la Ploieşti suporterii sunt iuţi la mânie. Ar fi o tragedie ca Petrolul să nu promoveze. Deocamdată e pe locul doi în seria sa din C, iar Alexandria, după acest egal de la Ploieşti a luat o opţiune importantă pentru promovare".

Răchită se face că nu a auzi rugămintea lui Mădălin Mihailovici de a asigura echipei liniştea necesară performanţei. Mihailovici explica în urmă cu o lună, în exclusivitate pentru Jurnalul Prahovean, care sunt planurile de viitor pentru Petrolul Ploieşti.

"În patru, cinci ani vom încerca să câştigăm titlul. Vom încerca", a declarat Mihailovici, vechi suporter al Petrolului, cel care a reuşit să convingă Veolia de faptul că Lupii Galbeni pot fi la fel de mari ca francezii de la Olimpique Lyon

Partida viitoare, Petrolul întâlneşte Mioveniul, într-un meci al orgoliilor. În 2011, Lupii Galbeni reuşeau calificarea în Liga 1, după ce au reuşit să înfrângă Mioveniul, contracandidata directă la promovare, într-o partidă incendiară desfăşurată pe stadionul de la Strejnic.