Chiar dacă Petrolul nu a pierdut niciun meci de la debutul în seria a treia a Ligii a 3-a, remiza cu Alexandria a adus supărare în tabără Lupilor Galbeni. Declaraţiile oficialilor grupării galben albastre arată că remiza de vineri nu a poate fi "digerată" de şefii Lupilor.

”Doresc să mulţumesc tuturor jucătorilor pentru implicare, mulţumesc spectatorilor, dar îmi pare foarte rău că mizeria a coborât în lumea sportului. Sper că cei care au văzut meciul au observat ce film s-a jucat, dar le mai spun ceva: ”nu mor caii când vor câinii”! Noi vom lupta şi vom juca corect ca şi până acum. Băieţii au luptat, s-au implicat, spectatorii au fost din nou al 12-lea jucător în teren, dar este păcat că un om distruge munca altora”,
a declarat la DigiSport, Mădălin Mihailovici, CEO Veolia, finanţatorul oficial al Petrolului, acuzând problemele de arbitraj din timpul partidei.

”Nu am avut suficientă forţă în atac, am avut ocazii pe care nu le-am contretizat, iar după joc, rezultatul de egalitate este echitabil. Nu sunt mulţumit cu acest rezultat de egalitate, dar ăsta este fotbalul, este o realitate, astăzi au jucat foarte bine, au înscris un eurogol, noi am avut 5-6 ocazii pe care nu le-am fructificat, aici cred că s-a făcut diferenţa. Suporterii sunt supăraţi, este normal, vor performanţă, dar această performanţă trebuie făcută cu multă răbdare. Suntem o echipă nouă, suntem în formare, dar ne vom bate cu ei(nr. FCM Alexandria), cu Turnu Măgurele, cu oricine îşi doreşte performanţă”, a spus şi Tavi Grigore, antrenorul Lupilor Galbeni.