Nemulţumiţi de faptul că la Ploieşti, pe ”Ilie Oană”, nu au parte de sprijinul publicului, diriguitorii grupării din Colentina au decis să mute echipa la Buzău! Ei se bazează şi pe faptul că arena din Crâng a fost anunţată încă dinaintea începerii campionatului drept una de rezervă

”Am o veste foarte bună pentru iubitorii de fotbal din Buzău. Am vorbit cu domnul Chivorchian, preşedintele de la Juventus Bucureşti. S-au hotărât, vor să vină să joace la Buzău. La Ploieşti nu le mai convine, vin puţini spectatori, echipa nu e susţinută de public. De-asta vor să vină la Buzău, unde e foame de fotbal, iar buzoienii i-ar încuraja.

Problema e că trebuie făcute mici îmbunătăţiri la stadionul din Buzău. Cu sistemul de supraveghere video, turnicheti, tribună oficială, masă presei, parcarea din jurul stadionului. Nu e cine ştie ce, dar că să poată juca la Buzău trebuie să primească mai întâi aprobare de la LPF. Sper să se obţină acceptul, ei vor să joace deja meciul cu Botoşani la Buzău.

Chivorchian a prevăzut această mutare din timp, Juventus a declarat încă de la începutul campionatului arena din Crâng că stadion de rezervă”, a spus Adrian Petre, şeful AJF Buzău, pentru site-ul buzoienii.ro.

Mirel Rădoi şi Cosmin Olăroiu sunt la un pas să bată palma cu Ilie Ciuclea pentru preluarea lui Juventus Bucureşti. Noii acţionari au în plan să schimbe numele echipei, dar şi să o mute într-un alt oraş. Severin va fi viitoarea casă a nou-promovatei.

Pe lângă faptul că au de gând să îi dea credit în continuare lui Oprţia, tehnician demis de actuala conducere, dar bun prieten cu Rădoi, fostul căpitan din Ghencea are un plan mult mai elaborat. Concret, potrivit ProSport, Oli şi Rădoi vor să schimbe numele grupării care iniţial şi-a avut "ambasada" în Colentina şi să o mute la Severin.