Tehnicianul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a declarat, marţi, că în cazul în care conducerea Federaţiei Române de Fotbal îl va dori la conducerea primei reprezentative se va aşeza la masa negocierilor. El a mai spus că are clauze "puse foarte bine" în contractul cu Dinamo şi că el va decide dacă va rămâne sau nu la echipa bucureşteană în funcţie de realizarea anumitor lucruri de către club.

"Am nişte clauze în contact puse foarte bine şi structurate foarte bine, pentru că am vrut să mă asigur că lucrurile vor fi ok. Am date în contract conform cărora trebuie realizate nişte lucruri din partea clubului. Până acum s-au realizat anumite lucruri, dar mai sunt de realizat altele, şi în funcţie de data la care au termenul limită vom vedea dacă se va face lucrul ăla sau nu. Şi atunci voi decide dacă voi rămâne sau nu. E decizia mea. (...) Nu am vorbit cu domnul Negoiţă de vreo două săptămâni şi jumătate. Ţin legătura în fiecare zi cu Adi", a spus Contra la Digi Sport.

Întrebat dacă a fost contactat de oficialii federaţiei, el a răspuns: "Nu  Nici măcar de sănătate...". Tehnicianul a precizat însă că dacă oficialii FRF îl vor contacta de exemplu în octombrie pentru negocieri, este dispus să discute cu ei. "Mă aşez la masa negocierilor, văd ce îşi doresc cei de la federaţie, vedem ce proiect au, vedem ce aşteptări au de la mine, vedem ce putem să construim împreună, eu am nebuniile mele, ca fiecare antrenor, şi atunci vom vedea dacă se pune problema să ajungem la un numitor comun. Dacă chiar dacă se va pune ca eu să fiu antrenorul naţionalei până să accept rolul de selecţioner sunt nişte discuţii în prealabil, vom vedea ce se întâmplă şi atunci voi decide, dacă voi putea să fiu antrenorul naţionalei şi îmi doresc performanţă şi dacă pot să îndeplinesc cerinţele federaţiei".